Waar kan ik jou mee helpen?

Kinder Yoga

Les van 60 min: 45 euro excl. btw
Workshop 75 min: 60 excl. btw

Kinderyoga is bezig zijn met yoga op een speelse en liefdevolle wijze.
Binnen de kinderyoga lessen wordt er gebruikt gemaakt van yoga houdingen (asana’s), massage, meditatie, visualisatie, spel, verhalen en creatieve opdrachten.

Het gaat erom dat het kind, in een veilige omgeving, nieuwe ervaringen kan opdoen, plezier kan hebben en zichzelf kan uitdagen en ontwikkelen. Kinderen leren door kinderyoga meer bewust te worden van zichzelf, hun lichaam, emoties en de omgeving.

Spelenderwijs leer je je lichaam en jezelf kennen. Belangrijk is dat het er in de lessen niet om gaat wát je allemaal kunt, maar dat je doet wat je kúnt. En leren dat dat oké is. Je bent immers goed zoals je bent. Er is geen goed en fout bij kinderyoga.

Kinderyoga bevordert o.a. het zelfvertrouwen, de concentratie, creativiteit, de eigenwaarde, respect naar jezelf en anderen en het zelfvertrouwen.

Elke les is gebouwd rondom een thema. Dit thema sluit aan bij de belevingswereld van het kind. Denk bijvoorbeeld aan een indianen thema, een strand les, een lente les, een kracht les enz.
Kinderyoga kan helpen bij concentratie moeilijkheden, hyperactiviteit, hoogsensitiviteit, angsten en bevordert de motoriek.

Maar bovenal leren kinderen zichzelf en anderen te accepteren zoals ze zijn en worden ze ze zich bewust van hun eigen kracht!

* Lessen op school/buitenschoolse opvang en dergelijk gaat op prijsaanvraag.

Ouder en Kind Yoga

Les van 60 min: 50 euro excl btw
workshop 76 min: 65 euro excl btw.

Bij een ouder en kind yoga les draait vooral om weer bewust tijd te maken voor jezelf en quality time met je zoon of dochter. Samen spelen, genieten, plezier hebben, ontspannen en verbinden zijn thema’s die op een speelse wijze aan bod komen.

Binnen de ouder en kind workshops wordt er gebruik gemaakt van yoga houdingen (asana’s), massage, muziek, klankschaal, meditatie, visualisatie en een creatieve opdracht waarin we de ruimte creëren om fijne en lieve complimenten aan elkaar te geven.

* Lessen op school/buitenschoolse opvang en dergelijk gaat op prijsaanvraag.

Vinyasa flow yoga


Les van 60 min: 45 excl btw.
Les van 75 min: 55 euro excl. btw

Vinyasa is een actieve vorm van yoga waarin we ademhaling en beweging synchroniseren. Houding vloeien in elkaar over waarbij we de focus leggen op de adem. Vinyasa flow yoga wordt ook wel mediatie in beweging genoemd.

Vinyasa yoga is geschikt voor iedereen die het fijn vind om actief ‘uit je hoofd en in je lichaam te komen.’ Vinyasa flow yoga kan zowel als een ‘slow flow’ les worden gegeven als een ‘strong flow.’

Vinyasa yoga nodigt je uit om uit je hoofd te komen en te voelen wat er gebeurt in je lichaam. De actieve houdingen dwingen je bijna om met je gedachten in het ‘hier en nu’ te blijven en te voelen wat zich er op dat moment aandient.

Vinyasa yoga is zowel geschikt voor de beginnende yogi als de gevorderde yogi.

Sluit Menu