Introductie

Wie ben ik

Met ontzettend veel plezier, energie en zachtheid geef ik kinderyoga lessen, ouder en kind yoga workshops, yoga workshops voor kinderen en Vinyasa yoga lessen. Naast deze lessen ben ik werkzaam als pedagoog op verschillende gebieden en houd ik mij bezig met verschillende projecten rondom (kinder)yoga en de verspreiding daarvan.

Ik vind niets fijners om te doen dan kinderen, ouders, mensen in in het geheel, in hun kracht te zetten. Om te laten stralen, genieten, spelen én verdiepen. Verdiepen in het contact met jezelf als wel verdiepen in het contact met en naar de ander.

Gelukkig zijn met wie en wat je bent is niet altijd het makkelijkste wat er is. In een maatschappij waarin we soms veel moeten, waarin er veel van ons verwacht wordt, waarin we de lat voor onszelf soms heel hoog kunnen liggen, kan het een uitdaging zijn om stevig te blijven staan, te stralen, te verbinden en te voelen.

Mijn lessen kenmerken zich door het opzoeken en accepteren van je eigen grenzen, of dit nu voor kinderen of voor volwassenen is, het hebben van plezier en ontspannen. Alleen of met elkaar.

Mijn achtergrond

Opleidingen en bijscholingen
Hieronder een kort overzicht van de meest relevante scholing die ik heb genoten. Korte cursussen en andere ervaringen buiten beschouwing gelaten.

Bachelor social work – Pedagoog
Gespecialiseerd in de jeugdpsychiatrie en opvoedondersteuning
Geregistreerd als jeugdzorg en gezinsprofessional

200 hrs Vinyasa yoga teacher – Erkend door Yoga alliance

Opleiding allround kinderyoga docent – Officiële korte beroepsopleiding

Yoga Nidra bijscholing – Erkende bijscholing

CIOS Haarlem – sociaal bewegingsagoog

Sluit Menu